Σπούδες στο εξωτερικό

Μέσα από την κατηγορία "Σπουδές στο εξωτερικό" του οδηγού εκπαίδευσης EduFind.gr μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες για τις σχολές που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα. 

Βρείτε πληροφορίες χρησιμοποιώντας την σύνθετη αναζήτηση του οδηγού εκπαίδευσης EduFind.gr  που εκτός των άλλων δίνουν τη δυνατότητα και γεωγραφικής αναζήτησης, μέσω της λειτουργίας "Find".
Ο οδηγός είναι σε θέση να απαντήσει σε πιο σύνθετα ερωτήματα του τύπου «Mένω στη Γιάννενα και θα ήθελα να δω που υπάρχουν σχολές για να με βοηθήσουν για τις σπουδές μου στο εξωτερικό, εμφανίζοντας τις σχετικές διαθέσιμες επιλογές και παρέχοντάς σας ενημέρωση για αυτά που βρίσκονται δίπλα σας!

UKFC Foundation Course

Προετοιμασία για Σπουδές στην Αγγλία. Προετοιμασία για Προπτυχιακά (Bachelor) και Μεταπτυχιακά (Master,MBA). Αιτήσεις UCAS.

UKFC Foundation Course

International Consulting

Η International Consulting συνεχίζοντας την δραστηριότητά της σε θέματα εκπαίδευσης, υποστήριξης & καθοδήγησης προσφέρει πλήρως εξατομικευμένη συμβούλευση για σπουδές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό & για επιλογή & αίτηση σε Πανεπιστήμια.

International Consulting

Adam Herbs

Σε έναν κόσμο όπου κυριαρχεί ο σκληρός ανταγωνισμός, η επιτυχία ανήκει σε αυτούς που αποδεικνύουν την ικανότητά τους να ενταχθούν και να δράσουν στο διεθνές επιχειρηματικό

Adam Herbs

Βρείτε εύκολα και γρήγορα.


Σχολές που ξεχώρισαν